De Taxi van Delft en omgeving, Delfgauw en Pijnacker-Nootdorp

Op zoek naar een taxi in Delft, Delfgauw of Pijnacker-Nootdorp? Dan kiest u natuurlijk DPV. Onze ervaren taxichauffeurs staan zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar en zorgen dat u met een taxi of taxibus veilig en comfortabel naar uw bestemming wordt vervoerd. DPV hanteert de aantrekkelijkste tarieven in de regio.

Taxi Delft, Delfgauw of Pijnacker reserveren

Bent u nu op zoek naar een taxi? Bel ons dan op 015 – 261 55 55. Een taxirit reserveren voor een later moment? Gebruik dan ons reserveringsformulier. Wij zorgen dat onze chauffeur op tijd voor u klaar staat. Uiteraard ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Taxiservices in Delft en omgeving

De taxi-services van DPV variëren van regulier taxivervoer tot directievervoer en van groepsvervoer tot schoolvervoer. We zijn voornamelijk actief in Delft, Delfgauw, Pijnacker-Nootdorp en daaromheen liggende regio’s:

Service en kwaliteit

De kernwoorden van DPV zijn Service en Kwaliteit. Deze uitgangspunten staan voorop bij al onze taxiritten. U merkt dit in de professionele houding van onze chauffeurs en u ziet het terug in ons luxe wagenpark. Wij zorgen dat we altijd netjes op tijd voor u klaar staan en dat u op tijd op de plaats van bestemming arriveert.

Luchthavenvervoer

Binnenkort op vakantie of zakenreis? DPV biedt naast regulier taxivervoer ook luchthavenvervoer aan vanuit Delft en omgeving naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport (Zestienhoven) en Eindhoven Airport en uiteraard ook retour. Reserveren? Gebruik dan ons taxi-reserveringsformulier. Als u op het formulier ook u vluchtnummer noteert, houden we voor u de vluchtgegevens in de gaten, zodat we kunnen anticiperen op eventuele wijzigingen van uw reisschema. Zo weet u zeker dat onze chauffeur op tijd voor u klaar staat!

Wagenpark van alle gemakken voorzien

Het wagenpark van DPV bestaat uit moderne wagens die van alle gemakken zijn voorzien. Zo beschikken al onze taxi’s over een moderne boardcomputer, navigatiesysteem, airconditioning. Ook kunt u bij ons altijd zowel contant als met PIN of Credit Card betalen.

Waarom Taxi Concurrent?

Goede Service

Comfortabel

Betaalbaar

Betrouwbaar

Vaste prijs

Tot 40% korting

Taxi reserveren

Vragen? Whatsapp ons