DPV is de Taxi-service voor Naaldwijk

Voor een taxi in Naaldwijk of omliggende gemeentes zoals Delft, De Lier of overige plaatsen in Het Westland belt u DPV op 015 – 261 55 55. De comfortabele taxi’s van DPV vervoeren al sinds 2003 zowel particuliere als zakelijke klanten in Delft, het Westland (waaronder dus Naaldwijk en De Lier) en Midden Delfland (o.a. Den Hoorn en Schipluiden).

Taxi Naaldwijk – Schiphol of Rotterdam Airport

Gaat u op zakenreis of op vakantie? Kies dan voor een comfortabele reis en laat DPV u naar vliegveld brengen en / of u daar weer ophalen. Zo voorkomt u een reis met het OV of hoge parkeerkosten wanneer u met eigen vervoer zou gaan. DPV brengt en haalt dagelijks klanten van / naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. De taxichauffeurs van DPV staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u te brengen of halen naar het vliegveld en we denken graag met u mee (we houden bijvoorbeeld uw vluchtgegevens in de gaten, zodat we op de hoogte zijn van eventuele wijzigingen van uw aankomsttijd). Tevens passen we het voertuig aan op uw hoeveelheid bagage.

Taxivervoer voor bruiloften, rouw- en volgvervoer

U kunt DPV ook inschakelen voor speciale gelegenheden in Naaldwijk en omgeving, zoals taxivervoer rondom bruiloften, maar ook voor rouw- en volgvervoer. Tevens bieden we groepsvervoer voor wanneer u met een groep op pad gaat. Neem tijdig contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Zakelijk taxivervoer Naaldwijk en omgeving

Door de professionele uitstraling en werkwijze, wordt DPV ook vaak ingezet voor zakelijk taxivervoer in Naaldwijk en omgeving. Regelmatig vervoeren we dan het management / de directie van bedrijven en hun zakelijke relaties. Ook een professionele indruk achterlaten bij uw (potentiële) relaties? Bel DPV.

Taxi reserveren voor Naaldwijk of omgeving?

Reserveer gemakkelijk uw taxi van of naar Naaldwijk met behulp van het online reserveringsformulier. Nu een taxi nodig? Bel ons dan op 015 – 261 55 55.