Taxi van Delft naar Schiphol

Een taxi van Delft naar Schiphol Airport? Of naar Rotterdam The Hague Airport? Reserveer dan een taxi-rit van DPV! Zo weet u zeker dat uw reis ontspannen en comfortabel begint.

Taxi naar de luchthaven vanuit Delft, Midden-Delfland en het Westland

Ons taxibedrijf – voluit Delft Personen Vervoer – brengt en haalt dagelijks klanten van / naar de luchthavens Schiphol, Rotterdam Airport & Eindhoven Airport. Daarbij vervoeren we passagiers en hun bagage vanuit Delft en omgeving (ook Midden-Delfland en het Westland) van en naar Schiphol en de overige luchthavens.

Reserveer uw Taxi Delft Schiphol en omgeving

Een taxi vanuit Delft of omgeving naar Schiphol of een andere luchthaven, reserveert u gemakkelijk online via het reserveringsformulier. Als u bij het reserveren ook het vluchtnummer ingeeft, houden wij de status van uw vlucht in de gaten. Zo weet u zeker dat we ook bij een gewijzigd reisschema op tijd op Schiphol of een andere luchthaven voor u klaar staan. Tevens kunt u via het reserveringsformulier aangeven wat voor bagage u meebrengt; zo kunnen we er bijvoorbeeld rekening houden als u met een paar ski’s op pad gaat.

Taxi Delft Schiphol: comfortabel naar Schiphol of andere luchthaven

Comfortabel naar Schiphol of andere luchthaven (of terug). Dat kan met DPV. Sinds we zijn gestart als taxibedrijf zijn onze kernwaarden geweest ‘kwaliteit, flexibiliteit en de zorg voor onze klanten’. Deze kernwaarden ziet u terug in ons luxe wagenpark en de professionele houding van onze chauffeurs.

Tarieven Schiphol & Rotterdam Airport

Voor een taxi-rit van en naar Schiphol en de andere luchthavens, hanteert DPV de scherpste tarieven van de regio Delft, Midden-Delfland en Het Westland. Voor meer info, zie onze tarieven-pagina. Let op: deze tarieven gelden alleen als u tenminste 24 uur van tevoren reserveert.

Waarom DPV?

Goede Service

Comfortabel

Betaalbaar

Betrouwbaar

Vaste prijs

Tot 40% korting

Taxi reserveren

Vragen? Whatsapp ons