Taxi Den Hoorn

Taxibedrijf DPV, dé taxi voor Den Hoorn

Taxi nodig van of naar Den Hoorn? Het Delftse taxibedrijf DPV staat met een luxe wagenpark 24/7 tot uw dienst voor een rit van of naar Den Hoorn. Onze chauffeurs rijden dagelijks op tal van bestemmingen in Den Hoorn, Delft, Schipluiden, De Lier, Naaldwijk en de rest van het Westland. Daarbij bieden we zowel zakelijke taxiritten (directievervoer) als reguliere taxiritten van en naar horecagelegenheden, zorginstellingen, ziekenhuizen, ov-stations en vliegvelden (Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport).

Taxi of taxibus Den Hoorn reserveren?

Een taxi of taxibus reserveren voor een rit van of naar Den Hoorn of bijvoorbeeld Delft? Reserveer dan tijdig via ons reserveringsformulier. Nu een taxi nodig? Bel ons dan op 015 – 261 55 55.

Service & Kwaliteit – Dat is waar DPV voor staat

Of het nu gaat om een reguliere taxirit van Den Hoorn naar het gezellig centrum van Delft of naar Schiphol. De chauffeur van DPV staat netjes op tijd voor u klaar en zorgt dat u een comfortabele reis ervaart. Met ons taxibedrijf gaan we voor de beste service & kwaliteit, dat ziet u terug in al onze taxidiensten, maar ook in de wijze van communicatie en bijvoorbeeld stiptheid. Alle chauffeurs van DPV beschikken over jarenlange ervaring in de taxibranche. Dagelijks spannen wij ons in om onze klanten efficiënt en uiteraard veilig te vervoeren.

Ons wagenpark: voorzien van alle gemakken

De auto’s waarmee DPV haar klanten van en naar Den Hoorn vervoert, zijn uiteraard voorzien van alle luxe en comfort. Zo behoren een moderne boardcomputer, airconditioning, navigatiesysteem, camerabewaking en een draadloze pin/creditcard terminal tot de basisuitrusting van iedere wagen en taxibus.

Scherpe tarieven voor een taxi van / naar Den Hoorn

‘Zo’n luxe taxi-rit; dat zal wel prijzig zijn?’ Nee, zeker niet; in tegendeel. DPV rijdt voor de scherpste tarieven van Den Hoorn en omliggende regio. DPV is namelijk een volledig onafhankelijke taxi-onderneming zonder grote overheadbestedingen zoals een luxe kantoorpand en dure managers. Zo houden we onze kosten laag en bieden we u een kwalitatief hoogstaande taxiservice voor een zeer nette prijs. Uw glimlach na een comfortabele rit is onze beloning.

Waarom DPV?

Goede Service

Comfortabel

Betaalbaar

Betrouwbaar

Vaste prijs

Tot 40% korting

Taxi reserveren

Vragen? Whatsapp ons