Taxi Rijswijk

Taxi Rijswijk – Alle bestemmingen – DPV

Op zoek naar een goede taxi in Rijswijk of omgeving? DPV biedt op basis van vele jaren ervaring in de taxibranche een professionele taxiservice en kan worden ingezet voor alle facetten van personenvervoer. Zo verzorgt DPV – voluit Delft Personen Vervoer – in Rijswijk en omgeving zowel vervoer rondom recreatieve activiteiten als directievervoer, maar bijvoorbeeld ook taxiritten naar ziekenhuizen en zorginstellingen.

Taxi nodig van of naar Rijswijk?

Bel ons op 015 – 261 55 55 als u nu een taxi nodig heeft in Rijswijk of omgeving. Wilt u reserveren voor een later moment? Gebruik dan ons online reserveringsformulier.

Service & kwaliteit

Wij staan als taxibedrijf voor service & kwaliteit. Dat ziet u terug in onze ervaren, gemotiveerde en representatieve chauffeurs die al onze taxiritten in Rijswijk en omgeving verzorgen. Bovendien zult u ervaren dat u van DPV op aan kunt; we staan op tijd voor u klaar en verzorgen een comfortabele reis.

Taxi voor alle bestemmingen in en om Rijswijk

Het Delftse taxibedrijf DPV biedt voornamelijk taxiritten in de omgeving van Rijswijk, Delft, het Midden-Delfland en Westland. Uiteraard verzorgen we ook ritten naar de diverse luchthavens, zoals Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Breda International Airport. Dus of u nu voor een zakenreis op zoek bent naar luchthavenvervoer of voor een veilige rit naar huis na een gezellige avond uit; de chauffeurs van DPV brengen u comfortabel en correct op de plaats van bestemming.

Betaal met Pin of Credit Card

Vervoer nodig maar geen geld op zak? Dat is bij DPV geen probleem. Bij ons kunt in de auto altijd betalen met Pin of Credit Card (zowel VISA als Master Card). Daarnaast kunt u uiteraard ook contant betalen.

Luxe betrouwbaar wagenpark

Het wagenpark van DPV is geschikt voor zowel regulier- als luxe personenvervoer in een auto of taxibusje. Al onze wagens zijn voorzien van de diverse facetten om uw reis van of naar Rijswijk comfortabel en veilig te laten verlopen, zoals een moderne boardcomputer, navigatiesysteem, airconditioning en een veiligheidscamera.

Waarom DPV?

Goede Service

Comfortabel

Betaalbaar

Betrouwbaar

Vaste prijs

Tot 40% korting

Taxi reserveren

Vragen? Whatsapp ons