Taxi nodig in De Lier? DPV

Een taxi bestellen in De Lier of omgeving? Bel dan DPV op 015 – 261 55 55 of gebruik het reserveringsformulier. De taxi’s van DPV verzorgen jaarlijks ontelbaar veel ritten van en naar De Lier, Naaldwijk, Monster en de rest van het Westland. Wanneer u bij DPV uw taxi bestelt, bent u zeker dat u op tijd op de gewenste locatie arriveert.

Taxirit van / naar De Lier voor een scherpe prijs

Al sinds 2003 heeft het taxibedrijf DPV – ofwel Delft Personen Vervoer – een groot aantal klanten in De Lier en de rest van het Westland. Onze ervaren taxichauffeurs verzorgen dagelijks taxiritten naar alle denkbare bestemmingen en werken eraan om uw taxirit zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. DPV beschikt over een wagenpark bestaande uit luxe taxi’s, maar ook taxibussen. Doordat we een onafhankelijke taxi-onderneming zijn, opereren we efficiënt en tegen aantrekkelijk tarieven.

Taxi van De Lier naar Schiphol of Rotterdam The Hague Airport

Ook voor een taxi-rit van De Lier naar de Nederlandse luchthavens of retour (Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport) bent u bij DPV aan het juiste adres. Als u de luchthaventaxi reserveert, verzoeken we u vriendelijk om uw vluchtnummers door te geven; zo kunnen we uw reisschema in de gaten houden en waar nodig ons vervoer daarop aanpassen.

Met een groep? Reserveer dan een taxibus

Gaat u vanuit De Lier of omgeving met een groep vrienden, familie of collega’s op stap? Kies dan voor het comfort van groepsvervoer door DPV. Geef de reservering wel tijdig aan ons door, zodat wij kunnen zorgen dat er bijvoorbeeld een taxibus voor u klaar staat.

Ook zakelijk Taxivervoer/ directievervoer

Op zoek naar een partner voor uw zakelijke taxivervoer in De Lier en omgeving? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden als taxibedrijf hoogstaande kwaliteit, zodat u samen met uw zakelijke relaties zorgeloos van A naar B wordt vervoerd. Ook voor zakelijk vervoer hanteren we aantrekkelijke tarieven; uiteraard is daarbij achteraf betalen op factuur mogelijk.