Taxi Schipluiden

Al vele jaren rijden de taxi’s van DPV in Schipluiden en omgeving op alle denkbare bestemmingen. Het Delftse taxibedrijf – voluit Delft Personenvervoer – verleent een breed scala aan taxidiensten in en om Delft, Schipluiden, Den Hoorn, Naaldwijk, De Lier en de rest van het Midden Delfland en het Westland.

Van of naar Schipluiden met een Taxi of Taxibus?

Op zoek naar een taxiservice voor vervoer van of naar Schipluiden? DPV biedt zowel personenvervoer (reguliere taxiritten en directievervoer) als groepsvervoer. Gaat u met een groep vrienden, familie of collega’s op pad? Reserveer dan tijdig zodat wij kunnen zorgen dat bijvoorbeeld onze taxibus op tijd voor u klaar staat.

Taxi van Schipluiden naar Schiphol of Rotterdam Airport

Ontspannen op vakantie? Of op zakenreis? Laat u dan van en naar het vliegveld rijden door DPV. Onze chauffeurs rijden vanuit Schipluiden op zowel Schiphol als Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Reserveer tijdig, zodat u zeker weet dat we op tijd voor u klaar staan. Vermeld ook uw vluchtnummer(s) bij de reservering, zodat we bijvoorbeeld bij uw terugreis rekening kunnen houden met een mogelijk aangepast reisschema.

24 uur per dag & 7 dagen per week een taxi-rit van of naar Schipluiden

Onze taxichauffeurs staan zeven dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar voor een taxirit van of naar Schipluiden. Nu een taxi nodig? Bel ons dan op 015 – 261 55 55. Alvast reserveren voor een later moment? Gebruikt u dan ons reserveringsformulier.

Hoogstaande kwaliteit & scherpe taxitarieven

Als taxibedrijf geloven wij in de kernwaarden Service en Kwaliteit. Deze pijlers vindt u terug in al onze dienstverlening. Onze taxichauffeurs zijn ervaren en prettig in de omgang, het wagenpark is voorzien van alle luxe en comfort en de term ‘stiptheid’ typeert de werkwijze van DPV. Een taxi-rit nodig van of naar Schipluiden voor een voordelig tarief? Dan kiest u dus DPV.

Waarom DPV?

Goede Service

Comfortabel

Betaalbaar

Betrouwbaar

Vaste prijs

Tot 40% korting

Taxi reserveren

Vragen? Whatsapp ons