DPV | De taxi voor het Westland

Op zoek naar een taxi in het Westland? DPV is gespecialiseerd in het taxivervoer in en om het Westland, Delft en omgeving Midden-Delfland. Een taxi-rit reserveren voor vervoer van of naar bestemming in het Westland, kan gemakkelijk met ons online reserveringsformulier. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken: 015 – 261 55 55.

Een Taxi Westland: voor alle Westlandse bestemmingen

Taxibedrijf DPV rijdt op alle denkbare bestemmingen in het Westland, Midden-Delfland en Delft. Met onze goed uitgeruste wagens – voorzien van o.a. moderne boardcomputer, navigatiesysteem, camerabewaking en natuurlijk airconditioning – brengen we onze klanten naar zakelijke bestemmingen zoals bedrijvenparken, maar natuurlijk ook naar partycentra / horeca, ziekenhuizen en tal van andere (zorg)instellingen in het gehele Westland (Wateringen, Maasland, ‘s-Gravenzande, Monster, Poeldijk, Ter Heijde, Honselersdijk, Maasdijk etc.).

Luchthaven vervoer (Schiphol & Rotterdam The Hague Airport)

Vanuit het Westland een taxi naar Schiphol of naar Rotterdam The Hague Airport? Reserveer dan bij DPV; zo weet u zeker dat uw reis ontspannen en comfortabel begint. Bovendien is DPV één van de voordeligste taxibedrijven uit de regio voor vervoer naar Schiphol en ook andere luchthavens.

DPV: Taxi met de scherpste tarieven van het Westland

DPV biedt de voordeligste tarieven van het Westland, Midden-Delfland en Delft. Op onze tarieven-pagina hebben we een aantal tarieven voor populaire ritten alvast voor u op een rijtje gezet. Bent u benieuwd naar onze tarieven voor een andere bestemmingen? Neem dan contact met ons op.

Zakelijke Taxi Westland

Bent u op zoek naar een taxiservice in het Westland – dus in of rondom Maasland, Maasdijk, Wateringen,  ‘s-Gravenzande, Monster, Poeldijk, Ter Heijde of Honselersdijk  – voor zakelijk vervoer van u en / of uw zakelijk relaties? Dan biedt DPV uitkomst. De combinatie van ons luxe wagenpark, de ervaren chauffeurs en ons continue streven naar optimaal reiscomfort, zorgen dat u ons met een gerust hart inschakelt voor al uw zakelijk ritten. Uiteraard bieden we bij zakelijk vervoer de mogelijkheid om achteraf per factuur te betalen. Laat u verbazen door onze stiptheid en service